maanantai 9. syyskuuta 2013

INSTAGRAM

Ei tullut Espanjasta olympiakaupunki 2020, sitäkään. Sitä on nyt yritetty jo kolme kertaa ja tälle kertaa ei päästy ees finaaliin asti vaan voiton vei Tokyo. Ei hyvä ei hyvä koska kaikki täällä oli jo niin innoissaan siitä ja se ois nostanut satavarmasti koko Espanjan ja erityisesti Madridin arvoa niin turismin ja maineen avulla.

Lisäsin blogiini hieman lisiä, ja nyt voitte seurata puuhiania myös Instagram-tilini kautta, johon aika aktiivisesti päivitän toimiani Iphonen kautta. Vielä on viikko lomaa jäljellä, ja sit alkaa koulu. Koulu asiaan on aika megastressi päällä, kerron siitä tasan viikon päästä enemmän! Tänään alkaa iloisin mielin työt Kids&Us kielikoulussamme, uutta lukuvuotta suunnitellen.


Viikon päästä ajattelin kertoo enemmän koulutuksesta ulkomailla, ja miten sinne päästään ja mitä se vaatii. Kiinnostaisko??


Keräsin tähän instakuvieni lemppareita Suomi-lomaltamme.

 PARHAITA IHMISIÄ 


Suomalaisuutta ja omatoimisuutta täällä hehkuttaen, pakko kehua uutta blogiportaalia re:fashion jonka bloggaajat on ite tehnyt, ¡viva chicas! Kattokaapa kaikki niin muodikasta ja ihanaa Kaisaa tästä osoitteesta http://simoda.refashion.fi

 JA PARAS KOTIKAUPUNKINI, TURKU.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti