lauantai 26. lokakuuta 2013

DÍAS NÓRDICOS

Buen fin de semana heti alkuun, eli hyvää viikonloppua kaikille. Lauantaiaamut on viikon odotetuimpia hetkiä ku saa rentoutua ja nukkua pitkään ilman herätyskelloa!

Eilen illalla oltiin "Días Nórdicos" nimisen tapahtuman konsertissa La Casa Encendida-kulttuurikeskuksessa. Nää pohjoismaalaispäivät tuo tänne Madridiin artisteja Pohjoimaista, ja eilen sain kutsun konserttiin jossa oli yksi suomalainen bändi, The New Tigers ja yksi ruotsalainen bändi Caviare Days. Kumpikaan bändi ei ollut aiemmin tuttu, mut kutsut saatua nopeen googletuksen jälkeen totesin että vamos. Indie, Alternativa, Rock on sanat joilla he itseään kuvaili, ja näinhän se olikin. Ruotsalaiset oli astetta hurjempia ja suomalaiset poijjat oli vähän hiljasempaa sorttia. Laulaja kyl kovin käytti kaikkia espanjantaitojaan konsertin aikana esiteltäessään kappalaita. Hienoa, muy bien! Mult jäi vaan puuttumaan joku suomi hehkutus hetki tyyliin "moikka onko täällä suomalaisia?!!!! Jeeee!" Noh, ei tullut semmosta hetkeä, ja ruotsalaiset osas sen tietty ja heti huus "Stockholm!!" ja kaikki paikalla olleet ruotsalaiset riemastui. Voi meitä suomalaisia, suurelta osalta puuttuu semmonen tilanteeseen heittäytyminen! Ei auta. Onneks pojilla oli mahou-kaljaa ja sai sentään jotain sanotuttua kappaleitten välissä ettei vaan tullut pupu pöksyyn. Kiva tapahtuma oli joka tapauksessa, gracias Días Nórdicos! On se aina välillä tuntea taas olonsa suomalaiseksi siellä muiden keskellä =)

Päivällä syömään anoppien kanssa keskustaan, ja ottamaan eka kertaa kuvaa Madridin tunnuksen Oso&Madroño-patsaan edessä. On se kivaa ku on tämmönen turisti mukana, ni paikallisetki pääsee turismin makuun omassa kaupungissaan!

Töistä suoraan konserttiin, matkan varrella Real Madridin statadioni ja syyssää!

4 botellines + tapa (patatas bravas) 2,50e! Go kuboking!








The New Tigers

Caviare Days

Oma parveke ja kukkaset piristi aamulla!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat on kyl noi dias nordicos, ne on jo monena vuonna olleet ja paranee vaan joka vuosi :) Kannattaa niitten nettisivuilla rekisteroitya ni tulee aina hyvissa ajoin tieto et mita on ja millon on sina vuonna

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Viime vuonna olin konsertissa Mataderossa, ja se oli kyllä kokemuksena myös erittäin positiivinen. Matadero on yksi mun lempipaikkoja Madridissa!
    Ois poikien pitänyt sanoa jotain suomeksi, ni oisin huomannut helpommin muitakin suomalaisia!

    VastaaPoista